Sloopwerk

Bij asbestsanering moet het betreffende pand vaak (gedeeltelijk) gesloopt worden. AZN Asbestsanering heeft hierin een ruime ervaring, zodat de sanering en het bijkomende sloopwerk gegarandeerd goed en veilig worden uitgevoerd. Maar u kunt bij AZN Asbestsanering ook terecht voor allerlei andere soorten sloopwerk.

Ervaring in sloopwerk

AZN in Hapert is een bedrijf met veel ervaring in vrijwel alle soorten sloopwerk, van de sloop van een monumentaal pand tot het slopen van een kleine schuur op uw achtererf, of de renovatiesloop van een keuken of badkamer die vernieuwd moet worden.

Sloopwerk vraagt om een goede aanpak; het is bv. niet de bedoeling dat het slopen schade aanricht bij de buren, of dat er meer gesloopt wordt dan nodig is. AZN sloopt vakkundig en gecontroleerd alleen datgene wat echt gesloopt moet worden. Bij het sloopwerk houden wij rekening met de veiligheid van onze medewerkers en klanten, en sparen wij zo mogelijk het milieu. Na afloop van de werkzaamheden voeren we het sloopafval netjes af.

Uw project van A tot Z geregeld

Bovendien neemt AZN Asbestsanering u graag al het regelwerk en papierwerk rondom de sloop uit handen, bijvoorbeeld bij grotere sloopprojecten. Wij voeren dan ook regelmatig opdrachten uit voor woningbouworganisaties, maar ook bij particulieren en (agrarische) bedrijven zijn wij vaak aan de slag. Prettig is dat u binnen ons bedrijf altijd één aanspreekpunt hebt voor al uw vragen of opmerkingen, en dat wij vrijwel altijd op korte termijn beschikbaar zijn.

Vrijblijvende offerte

Wij hanteren scherpe tarieven. Bovendien vinden wij het belangrijk dat de klant van tevoren een duidelijk beeld heeft van de kosten van het sloopwerk. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van een heldere offerte. Wij staan u graag te woord.

Informatie en offerte

AZN Asbestsanering in Hapert werkt tegen scherpe prijzen!
Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.